Tiimi

Tulevaisuus Tänään -tapahtumaa on ollut järjestämässä SAK:n lisäksi useita yhteistyökumppaneita, jotka ovat mahdollistaneet monipuolisen ja laajan keskustelun tulevaisuuden työstä.

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK on liittojen liitto. Edustamme noin 900 000:ta palkansaajaa ja 17:ää ammattiliittoa. Kunnallinen perhepäivähoitaja, lentoemäntä, linja-autonkuljettaja, tarjoilija, rakennustyöntekijä, paperitehtaan työntekijä ja tanssija edustavat kaikki SAK:laisia aloja.

Meidän tehtävänämme on rakentaa inhimillistä, turvallista ja oikeudenmukaista työelämää. Siitä syntyy luottamusyhteiskunta, jossa vahva työlainsäädäntö ja kattavat työehtosopimukset sekä sopimisen pitkäjänteisyys luovat työn tekijöiden uskoa tulevaisuuteen.

sak.fi

Yhteistyökumppanit

 

Clarion Hotels Finland / Nordic Choice Hotels

Clarion Hotels Finland pyörittää kahta Clarion Hotellia pääkaupunkiseudulla. Jätkäsaaren tornihotellista on tullut jo kaupunkilaisten olohuone sekä lentokentän Clarion hotellista vilkas keskittymä Aviapoliksessa.

www.nordicchoicehotels.fi

Eckerö line Ab Oy

Eckerö Line – Kun voit valita, valitse suomalainen.
Jäsenedut, kokous- ja ryhmämatkat
www.eckeroline.fi

LinkedIn: Eckerö Line
Facebook: @eckeroline
Instagram: @eckerolinjen

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Turva on ammattiliittojen kumppani ja tarjoaa parhaat vakuutusedut kaikkien suomalaisten ammattiliittojen jäsenille.

www.turva.fi

Facebook: @turva
Twitter: @TurvaVakuutus
Instagram: @vakuutusyhtioturva

Kiljavan opisto

Kiljavan opisto

Kiljavan opisto on kansanopisto, joka on erikoistunut työelämän kehittämisen ja edunvalvonnan koulutuksiin. Meillä voi suorittaa ammattitutkintoja ja tarjonnassamme on myös harrastekursseja.

www.kio.fi
Facebook: @kiljavan.opisto

Kuluttajaliitto-Konsumentförbundet ry
(Huijarit kuriin! -hanke)

Kuluttajaliiton toiminnan esittelyä sekä Kuluttajaliiton Huijarit kuriin! -hankkeen (STEA 2019-2021) esittely.

www.kuluttajaliitto.fi

Facebook: @kuluttajaliitto
Twitter: @kuluttajaliitto
Instagram: @kuluttajaliitto

KSL-opintokeskus

KSL-opintokeskus on valtakunnallinen aikuisoppilaitos ja järjestöllisen koulutuksen asiantuntija. Tarjoamme aikuisille oppimismahdollisuuksia, tuemme järjestöjen ja yhteisöjen kehittämistä sekä kansalaisyhteiskuntaa.

#vapausoppia

www.ksl.fi

Facebook: @kslopintokeskus
Twitter: @kslopintokeskus
Instagram: @kslopintokeskus

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry

PHT ry on ammattiliittojen oma terveyden edistämisen järjestö, joka järjestää veikkausvaroin tuettuja 1. askel -hyvinvointikursseja aikuisille ja lapsiperheille.

www.pht.fi

SAK Maahanmuuttajien työsuhdeneuvonta

www.sak.fi/tyoelama/maahanmuuttajat

Seurakuntien yhteiskunnallinen työ

Kirkon yhteiskunnallisessa työssä Helsingissä keskeistä on työn maailman ja yhteiskuntaeettiset kysymykset. Aiheet muuttuvat ajan mukana. Teemme yhteistyötä ay-liikkeen kanssa: Työn messu (19.11. Kallio), Suomen sosiaalifoorumi, sekä koulutamme seurakuntiin ja kentälle uskontodialogimentoreita.

www.helsinginseurakunnat.fi

Facebook:
@lomaleiri
@ryhma3ja1
Kirkko ja yhteiskunta -Facebook-ryhmä

Suomen ammattiin opiskelevien liitto – SAKKI ry

Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto — SAKKI ry perus­tet­tiin vuonna 1987 ajamaan amisten etuja ja oikeuk­sia sekä yhdis­tä­mään kaikkia amiksia ympäri maan! Olemme #amis­te­na­sial­la niin paikal­li­sis­ta opis­ke­li­ja­kun­nis­ta aina kansain­vä­li­sel­le tasolle asti.

sakkiry.fi

Facebook: @SAKKIry

Työttömien ay-jäsenten tukiyhdistys

TATSI – Työttömän puolella

www.tatsi.org

Työväen Sivistysliitto TSL ry

Työväen Sivistysliitto TSL ry
Sivistyksen voimalla 100 vuotta eteenpäin.

www.tsl.fi
www.aikamerkki.org

Facebook: @sivistys
Twitter: @tyovaensivistys

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry

Yhden vanhemman perheiden työttömyysaste on kaksinkertainen verrattuna muuhun väestöön. Vanhemmat tarvitsevat nykyistä parempia hoivapaveluja voidakseen käydä töissä. Päivähoito-oikeus on palautettava kokopäiväiseksi ja aamu- ja iltapäivätoimintaa erityistarpeisille riittävästi.

www.yvpl.fi

Humanistinen ammattikorkeakoulu

Humak on valtakunnallinen verkostoammattikorkeakoulu. Se toimii Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa sekä pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Kauniaisissa ja Nurmijärvellä.
Suvaitsevaisuus, avoimuus, inhimillinen vuorovaikutus ja toisen kunnioittaminen ovat perusarvojamme.

www.humak.fi

Työväenmuseo Werstas

Työväenmuseo Werstas on valtakunnallinen työelämän ja sosiaalihistorian erikoismuseo, joka sijaitsee Finlaysonin historiallisella tehdasalueella Tampereella.

www.tyovaenmuseo.fi

Facebook: @Työväenmuseo Werstas

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry

SOSPED/Feeniks

Kolmivuotisessa Feeniks -hankkeessa (2019-2021)kehitämme vertaistoimintaa, joka tukee miesten hyvinvointia, oppimista ja työllistymistä. Kumppaneina ovat mm. Miessakit ry, DemosHelsinki ja SAK.

Tuomme paikalle myös UraGuru3000 koneen, joka ennustaa rohkeille kävijöille työn tulevaisuutta.

www.feenikshanke.fi

Mahdollisuuksien aika

Mahdollisuuksien aika -hankkeen kautta haluamme kehittää tulevaisuuden työtä, työntekijöiden arkea ja työelämää inhimilliseksi ja oikeudenmukaiseksi. Sen taustalla on kolme työelämään ja palkansaajien arkeen vaikuttavaa muutosvoimaa: digitalisaatio, globalisaatio sekä ilmastonmuutos ja luonnonvarojen ehtyminen.

Mahdollisuuksien aika -hanke keskittyy kahteen teemaan tai ilmiöön vuodessa. Keväällä 2019 Mahdollisuuksien aika -hanke keskittyi maahanmuuton vaikutuksiin työelämään. Syksyllä 2019 hankkeen teemana on ilmastopolitiikka ja sen merkitys työllisyydelle.

www.sak.fi/mahikset