Vi talar allvar om framtid, arbete och välfärd

Kalla fakta om förändringar och välbefinnande i arbetet. Intressanta synpunkter på framtiden och på nya lösningar. Intressanta diskussioner. Oförglömliga möten.

Välkommen till evenemanget Framtiden i dag, som ordnas den 6 oktober 2018 i Paasitorni i Helsingfors.

Vi erbjuder en mångsidig bild av utmaningarna i arbetslivet och samhället och går på djupet in på nya lösningar. Du får hör både finländska och internationella synvinklar på intressanta frågor på ort och ställe.

Under dagen går vi igenom åtta intressanta och framåtblickande diskussioner kring välmående, utkomst, arbetslivets krav, fackföreningsrörelsens nya sätt att jobba och om förhållandet mellan arbete och miljö.

I diskussionerna deltar bland annat Owen Jones, Esko Valtaoja, Sirpa Pietikäinen, Pirjo Nuotio, Nina Lahtinen, Anu Partanen, Katri Saarikivi och Roni Back. Annika Varjonen, illustratör och grafisk facilitator, livar upp diskussionerna med visualiseringar i realtid. Du träffar också intressanta samarbetspartner vid deras presentationspunkter.

Evenemanget är avgiftsfritt och öppet för alla, och det ordnas i Paasitorni i Helsingfors, Paasivuorigatan 5 A, 00530 Helsingfors. Vi öppnar dörrarna klockan 9.

Välkommen!