Keskustelijat

Tulevaisuus tänään -tapahtumassa on mukana keskustelemassa monipuolinen joukko eri alojen asiantuntijoita.

Päivitämme sivuja vuoden 2019 tapahtuman osalta. Tutustu vuoden 2018 ohjelmaan, puhujiin ja yhteistyökumppaneihin Tapahtuma-sivulta.

Anne Mironen

Työympäristö ja tasa-arvoasioiden asiantuntija, SAK

Anne Mironen toimii SAK:n työympäristö- ja tasa-arvoasiantuntijana. Takana on pitkä ura työsuojelun ja työhyvinvoinnin parissa: 1990 -luvun ajan työsuojeluhallinnossa tarkastajana ja sen jälkeen liki kahdenkymmenen vuoden ajan JHL:ssä mm. työelämän laatuasioiden neuvottelupäällikkönä. Koulutukseltaan Mironen on fysioterapeutti ja filosofian maisteri (ympäristöhygienia) Kuopion yliopistosta.

Frank Martela

Tutkijatohtori, hyvinvoinnin psykologian dosentti, Aalto-Yliopisto

Frank Martela, FT, VTT, toimii tutkijatohtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella ja on yksi Filosofian Akatemia Oy:n perustajista. Martelan tutkimus keskittyy sisäiseen motivaatioon, työn murrokseen, merkitykselliseen elämään ja hyväntekemiseen, joita hän tutkii sekä filosofisesta, psykologisesta kuin myös yritystoiminnan näkökulmasta.

Katri Söder

Koulutusjohtaja, TSL

Katri Söder on Työväen Sivistysliiton koulutusjohtaja ja aikuisten perustaidot - kehittämisalueen päällikkö. Hän on mukana kansainvälisessä hankkeessa, jossa kehitetään osaamisen arviointia ja ikääntyvien työntekijöiden perustaitoja. Koulutukseltaan Söder on yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän harrastaa jatkuvaa
opiskelua.

Jarkko Eloranta

Puheenjohtaja, SAK

Vuodesta 2016 lähtien SAK:ta luotsannut Jarkko Eloranta on järjestön 21. puheenjohtaja. Sitä ennen hän toimi Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n puheenjohtajana ja toimialajohtajana. Eloranta on valmistunut valtiotieteen maisteriksi Turun yliopistosta.

Matti Huutola

Johtaja, SAK

Mikko Heinikoski

Koulutus- ja työllisyysasioiden päällikkö, SAK

Pekka Ristelä

Kansainvälisten asioiden päällikkö, SAK

Sanna Sipinen

Ay -aktiivi, PAM

Sanna Sipinen on tamperelainen ay -aktiivi ja Palvelualojen ammattiliiton PAMin nuorisovaliokunnan puheenjohtaja. Tasa-arvo ja nuorten äänen kuuluville saaminen ovat hänelle sydämen asioita.

Suvi Mäkeläinen

Puheenjohtaja, Keskustanuoret

Suvi Mäkeläinen toimii Suomen Keskustanuorten puheenjohtajana ja opiskelee Tampereen yliopistossa yhteiskuntatieteitä.

Juontajat

 

Sami Turunen

Viestintäyrittäjä, Arvosana Ky

Sami Turunen on työelämässä koulittu entinen pääluottamusmies, nykyinen viestintäyrittäjä, joka rakastaa prosessin hallintaa ja asiakaspaijausta.