Paikka

Helsinki Congress Paasitorni sijaitsee Helsingin Siltasaaressa, Hakaniemen kyljessä, Eläintarhanlahden rannalla osoitteessa Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki.

Jylhän kauniin graniittilinnan, nykyisen Paasitornin, suunnitteli arkkitehti Karl Lindahl, ja se valmistui Helsingin Työväentaloksi vuonna 1908.

Nykyään Paasitornissa on lähes 30 kokous-, juhla- ja tapahtumatilaa, viisi ravintolaa ja 170 huoneen hotelli Scandic Paasi. Huolella entisöity arvorakennus tarjoaa tapahtumalle inspiroivat ja mieliinpainuvat puitteet.

Lisätietoa tapahtumapaikasta ja sen palveluista löytyy Paasitornin verkkosivuilla.

Paasitornin ala-aula

Juhlasali

Paasitorni iltavalaistuksessa

0. kerros

1–1,5. kerros

2–2,5. kerros

Saapuminen

Pysäköinti

Yksityisautoilijalle löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja Paasitornin läheisyydestä. Lisää tietoa pysäköintimahdollisuuksista löydät Paasitornin verkkosivuilta.

 

Maksuttomat kuljetukset muualta Suomesta

SAK järjestää 6.10. maksuttomia kuljetuksia Tulevaisuus tänään -tapahtumaan eri puolilta Suomea. Aikataulut ja ilmoittautumislinkit löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta.

 

Etäseuranta Kuopiossa ja Joensuussa

Jos et pääse paikalle Helsingin Paasitorniin 6. lokakuuta, niin tule seuraamaan tilaisuutta etänä Kuopioon tai Joensuuhun! Tarjolla on mielenkiintoisia aiheita ja samalla tapaat tuttuja ja pääset porukalla keskustelemaan Tulevaisuus tänään -keskustelujen aiheista.

 

Tulevaisuus tänään -tapahtumaa seurataan suorana videolähetyksenä näissä paikoissa:

 

– Joensuu: Työväentalo, Kauppakatu 32
– Kuopio: SAK:n aluetoimisto, Vuorikatu 20

 

Tule mukaan ja ilmoittaudu etukäteen!

 

Kulkuyhteydet

Hakaniemen kautta liikennöivät lukuisat bussi- ja raitiovaunulinjat sekä metro. Etäisyyttä Helsingin päärautatieasemalta on noin kilometri. Matka taittuu nopeasti myös kävellen tai polkupyörällä.

Raitiovaunuilla 3, 6 ja 9 pääset suoraan Helsingin päärautatieaseman edestä Hakaniemen torille.

Useat bussit, jotka lähtevät Rautatientorilta (päärautatieasemalta, Kansallisteatterin puolelta) pysähtyvät Hakaniemessä. Esim. 62, 68, 71, 75. Metrolla keskustasta saapuessasi jää pois Hakaniemen asemalla.

Tarkemmat yhteydet Paasitorniin voit tarkastaa reittiopas.fi

 

Liikuntarajoitteisten palvelut

Liikuntarajoitteisten vieraiden käynti kokouskeskukseen tapahtuu pääsisäänkäynnin Paasivuorenkatu 5 A) ja hotelli Scandic Paasin (5 B) välistä sisäpihan kautta (automaattiovet). Lisätietoa ja henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä.

 

Lounas

Tapahtumassa on yhden tunnin mittainen lounastauko. Paasitornin lähistöllä on paljon hyviä ruokaravintoloita, esimerkiksi:

 

 

Tapahtumapaikan läheisyydestä löydät myös monta pikaruokaravintolaa.