Vielä yksi uusi puhuja julki: Pääministeri Sanna Marin osallistuu Tulevaisuus tänään TALK SHOW’hun

Pääministeri Sanna Marin. Kuva: Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia / Creative Commons (CC-BY-4.0)
Pääministeri Sanna Marin. Kuva: Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia / Creative Commons (CC-BY-4.0)

Pääministeri Sanna Marin on mukana lauantain Tulevaisuus tänään TALK SHOW’ssa. Marinin myötä 30. tammikuuta suorana lähetettävän verkkotapahtuman kaikki 20 puhujaa on nyt vahvistettu.

Aikataulusyistä Marinin puheenvuoro kuvataan etukäteen ja näytetään TALK SHOW’n ensimmäisen, kello 10 alkavan keskustelun aluksi. Koittaako parempi normaali? -keskustelussa SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta ja EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies pääsevät tuoreeltaan kommentoimaan pääministeri Marinin puheenvuoroa.

Sanna Marin nimitettiin pääministeriksi 10. joulukuuta 2019. Marin on toiminut aktiivisesti politiikassa vuodesta 2006.

– Vaikuttaminen ja osallistuminen ovat minulle kansalaisoikeuksia. Asioiden muuttaminen vaatii sitoutumista. Hyvinvointivaltio tai työelämän pelisäännöt eivät ole itsestäänselvyyksiä vaan kovan työn tulosta, Sanna Marin kertoo valtioneuvoston verkkopalvelun henkilökuvassa.

Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n kaikki osallistujat löydät Puhujat-sivultamme – käy tutustumassa monipuoliseen asiantuntijajoukkoon!

Tapahtuma striimataan suorana lähetyksenä 30.1. kello 10–12.30 Facebook-tapahtuman, Youtuben SAKtuubi-kanavan ja SAK:n nettisivujen kautta. Voit katsoa keskustelut myös jälkikäteen Youtube-tallenteina.

Käy kertomassa osallistumisestasi Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n Facebook-tapahtumasivulla. Löydät sivulta runsaasti tapahtumaan liittyvää materiaalia!

TALK SHOW’ssa pohditaan osaamisen roolia koronanjälkeisessä Suomessa

Futuristi, keksijä ja kirjailija Perttu Pölönen. Kuva: perttupolonen.com
Futuristi, keksijä ja kirjailija Perttu Pölönen osallistuu keskusteluun videoinsertin kautta. Kuva: perttupolonen.com

Mikä rooli koulutuksella on koronakriisin jälkeen? Ja miten osaaminen valjastetaan koronan muuttaman Suomen valttikortiksi? Näitä kysymyksiä pohditaan 30.1. Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n kello 11 alkavassa keskustelussa.

Saiko Suomi kympin vai tarvitsemmeko tukiopetusta? -keskusteluun osallistuvat Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, EK:n johtaja Taina Susiluoto sekä SAK:n johtaja Saana Siekkinen. Keskustelun aluksi kuullaan futuristi, keksijä ja kirjailija Perttu Pölösen puheenvuoro videon välityksellä.

Tutustu tämän keskustelun puhujiin sekä muuhun asiantuntijakaartiin TALK SHOW’n Puhujat-sivullamme.

Tulevaisuus tänään TALK SHOW striimataan suorana lähetyksenä 30.1. kello 10–12.30 Facebook-tapahtumasivun, Youtuben SAKtuubi-kanavan ja SAK:n nettisivujen kautta. Voit katsoa keskustelut myös jälkikäteen Youtube-tallenteina.

Seuraa Tulevaisuus tänään Facebook-tapahtumasivua ja saat tietää uusimmat päivitykset tapahtumaan liittyen!

SAK julkistaa TALK SHOW’ssa tutkimuksen koronapandemian vaikutuksista työtätekevien arkeen

Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n suorassa lähetyksessä 30.1. on kello 10.30–11.00 vuorossa ”Sankarit, puurtajat ja häviäjät” -ohjelmaosio. Keskustelun aluksi julkistetaan SAK:n teettämä tutkimus koronapandemian vaikutuksista työtätekevien arkeen. Lisäksi työntekijät kertovat kokemuksistaan korona-aikana.

Mukana keskustelussa ovat Tampereen yliopiston henkilöstövoimavarojen dosentti Sirpa Syvänen ja SAK:n kehittämispäällikkö Juha Antila. Videoinsertin kautta puheenvuorot pitävät hoitotason ensihoitaja Toni Lehtonen sekä linja-autonkuljettaja, ammattiosaston puheenjohtaja ja pääluottamusmies Mikko Ahomäki.

Tutustu tämän keskustelun puhujiin ja muuhun asiantuntijakaartiin TALK SHOW’n Puhujat-sivullamme.

Tapahtuma striimataan suorana lähetyksenä 30.1. kello 10–12.30 SAK:n nettisivujen ja Facebook-sivun sekä Youtuben SAKtuubi-kanavan kautta. Voit katsoa keskustelut myös jälkikäteen Youtube-tallenteina.

Seuraa Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n Facebook-tapahtumasivua ja saat tietää kaikki uusimmat päivitykset tapahtumaan liittyen!

Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n aluksi keskustellaan koronanjälkeisestä Suomesta

SAK:n puheenjohtajan Jarkko Elorannan ja Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n toimitusjohtajan Jyri Häkämiehen keskustelu käynnistää Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n lauantaina 30.1. kello 10.

Koittaako parempi normaali? -keskustelussa Eloranta ja Häkämies kertovat, millaisena he näkevät Suomen koronan jälkeen: miten koronakriisi muuttaa työelämää ja mitä uudet, poikkeuksellisena aikana omaksutut toimintatavat ja normit rakentavat uutta ja toivottavasti parempaa normaalia.

Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n kaikki osallistujat löydät Puhujat-sivultamme – käy tutustumassa monipuoliseen asiantuntijajoukkoon!

Tapahtuma striimataan suorana lähetyksenä 30.1. kello 10–12.30 SAK:n nettisivujen, Facebook-sivun ja Youtuben SAKtuubi-kanavan kautta. Voit katsoa keskustelut myös jälkikäteen Youtube-tallenteina.

Käy kertomassa osallistumisestasi Tulevaisuus tänään Facebook-tapahtumasivulla. Löydät sivulta runsaasti tapahtumaan liittyvää materiaalia!

Apulannan Simo “Sipe” Santapukki täydentää TALK SHOW’n asiantuntijaryhmää

Muusikko ja toimitusjohtaja Simo “Sipe” Santapukki tuo musiikkialan näkökulmaa Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n Kun kaikki muuttui hetkessä -keskusteluun. Osiossa eri alojen asiantuntijat jakavat kokemuksiaan korona-ajan haasteista ja niiden selättämisestä.

Keskustelu alkaa videoinsertillä, jossa ovat mukana muun muassa Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määttä ja sahayritys Kuhmo Oy:n toimitusjohtaja Tommi Ruha. Live-keskusteluun osallistuvat Santapukin lisäksi PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen sekä ravintolatyöntekijä ja ammattiosaston puheenjohtaja Merja Stenman-Björn.

Lisätietoa näistä keskustelijoista ja muista tapahtuman asiantuntijoista löydät Puhujat-sivullamme.

Kriisin pyörteistä sopeutumiseen ja selviytymiseen -ohjelmaosio striimataan lauantaina 30.1. kello 11.30–12 osana suorana nähtävää Tulevaisuus tänään TALK SHOW -verkkolähetystä. Lähetys näkyy SAK:n sosiaalisen median kanavissa kello 10:stä alkaen.

Seuraa Tulevaisuus tänään Facebook-tapahtumasivua ja saat tietää ensimmäisten joukossa uusimmat tiedot tapahtumasta!

Uudet puhujat julki: Maaret Kallio ja Markku ”Rive” Kanerva mukana Tulevaisuus Tänään TALK SHOW’ssa

TALK SHOW’n puhujakaartia on vahvistettu uusilla huippuasiantuntijoilla: kouluttajapsykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kalliolla sekä Markku Kanervalla, “Rive”-lempinimellä tunnetulla Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajalla.

Maaret Kallio tunnetaan psykoterapeuttina ja kirjailijana sekä Helsingin Sanomien kolumnistina. Teksteissään hän käsittelee inhimillisiä teemoja, kuten ihmissuhteita, henkistä hyvinvointia ja merkityksellisyyttä.

Markku Kanerva teki suomalaista jalkapallohistoriaa johdattamalla Huuhkajat ensimmäistä kertaa EM-kisojen lopputurnaukseen vuonna 2019. Hän pelasi ennen valmentajauraansa pitkään Suomen maajoukkueessa. Urheilumaailman lisäksi Kanerva on toiminut opettajana ja hänen ydinosaamistaan ovat erityisesti ihmisten kannustaminen ja rohkaisu.

Kallio ja Kanerva osallistuvat yhdessä TALK SHOW’n päättävään loppukeskusteluun, jossa pohditaan onnistumisen mahdollisuuksia korona-aikana ja sen jälkeen.

Tutustu myös muihin TALK SHOW’n asiantuntijoihin sekä juontajiin Puhujat-sivullamme.

Tulevaisuus tänään TALK SHOW nähdään suorana verkkolähetyksenä lauantaina 30. tammikuuta 2021 kello 10 alkaen.

Seuraa Tulevaisuus tänään Facebook-tapahtumasivua ja saat tietää ensimmäisten joukossa uusimmat tiedot tapahtumasta!

TALK SHOW’n house band julkistettiin – Kalevauva.fi kerää sanoitukset keskustelupalstoilta

Kalevauva.fi. Kuva: Mirva Uotila

Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n omaksi house bandiksi on kiinnitetty helsinkiläinen Kalevauva.fi. Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama yhtye kuvailee itseään ”nykypäivän trubaduuriyhtyeeksi”.

Kalevauva.fi on tullut tunnetuksi YouTubessa julkaistuista kappaleistaan, joiden sanoitukset on koottu Vauva.fi-sivuston ja muiden nettipalvelujen keskustelupalstoilta ja nettikommenteista. Yhtyeen ”Lomalle lompsis #kiitollinensiunattuonnellinen” -video valittiin vuoden 2019 Tubecon Video Awardseissa parhaaksi komediavideoksi.

Aapo Niininen ja Kimmo Numminen perustivat Kalevauva.fin vuonna 2016 Kaustisten kansanmusiikkifestivaalin esiintymistä varten. Sen jälkeen yhtye on julkaissut kymmeniä videoita YouTubessa ja esiintynyt lukuisissa tapahtumissa ja tv-ohjelmissa. Kalevauva.fi on julkaissut myös kaksi albumia, kymmenen singleä ja keskustelupalstojen aineistoista kootun Kalevauvala-kirjan.

Kalevauva.fin musiikkiesityksiä pääset katsomaan suorana lauantaina 30.1.2021 Tulevaisuus tänään TALK SHOW -verkkolähetyksessä.

Seuraamalla Tulevaisuus tänään Facebook-tapahtumasivua saat ensimmäisten joukossa uusimmat tiedotteet tapahtumasta.

Ensimmäiset vieraat vahvistettu – TALK SHOW’ssa mukana pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, johtaja Taina Susiluoto ja futuristi Perttu Pölönen

Tammikuussa lähetettävässä Tulevaisuus tänään TALK SHOW’ssa asiantuntijat ja työntekijät pohtivat yhdessä korona-ajan vaikutuksia työhön. Lähetyksessä keskustellaan myös osaamisesta, hyvinvoinnista ja yhdessä onnistumisesta.

Meillä on nyt ilo esitellä ohjelman ensimmäiset vahvistetut asiantuntijavieraamme: Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n johtaja Taina Susiluoto sekä futuristi, keksijä ja kirjailija Perttu Pölönen.

TALK SHOW’ssa ovat mukana myös SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta sekä SAK:n työ ja turva -osaston johtaja Saana Siekkinen. Lisää vieraita on vielä tulossa ja täydennämme puhujatietoja syksyn aikana.

Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n juontavat päätoimittaja Maria Pettersson ja viestintäyrittäjä Jan Erola.

Tutustu TALK SHOW’n asiantuntijoihin ja juontajiin tarkemmin Puhujat-sivullamme.

Suora Tulevaisuus tänään TALK SHOW on nähtävissä lauantaina 30. tammikuuta 2021. Kaikille avoin lähetys välitetään SAK:n sosiaalisen median kanavissa ja se tulee katsottavaksi myös jälkikäteen. Asiaa työelämästä vain yhden klikin päässä!

Seuraamalla Tulevaisuus tänään Facebook-tapahtumasivua saat ensimmäisten joukossa uusimmat tiedotteet tapahtumasta.

Tulevaisuus tänään tapahtuma järjestetään verkossa 30.1.2021 – uusi TALK SHOW tuo yhteen työelämän asiantuntijat

Tammikuulle suunniteltu työelämän suurtapahtuma Tulevaisuus tänään siirtyy verkkoon. Koronaepidemiasta huolimatta haluamme järjestää tapahtuman, mutta tavalla, jolla varmistetaan sekä tapahtumanjärjestäjien että kävijöiden turvallisuus. Siksi olemme päättäneet toteuttaa fyysisen tapahtuman sijaan jotain uutta ja ainutlaatuista: Tulevaisuus tänään TALK SHOW’n.

”Haluamme tarjota jokaiselle osallistujalle turvallisen tapahtumaelämyksen ja helpon mahdollisuuden tutustua työelämän trendeihin. Tässä ajassa koronasankarien ääni ansaitsee tulla kuulluksi, ja siksi tapahtumassa korostuvat työntekijöiden kokemukset poikkeuksellisena vuonna. Keskustelussa nousevat esille muun muassa työn muutokset, osaaminen sekä hyvinvointi niin yhteiskunnan kuin yksilön arjen kannalta”, toteaa SAK:n järjestöpäällikkö Eija Harjula.

Suora Tulevaisuus tänään TALK SHOW on nähtävissä lauantaina 30. tammikuuta 2021. Kaikille avoin lähetys välitetään suorana SAK:n omissa sosiaalisen median kanavissa ja se tulee katsottavaksi myös jälkikäteen. Asiaa työelämästä vain yhden klikin päässä!

Kokoamme TALK SHOW’hun ohjelman, jossa asiantuntijat ja työntekijät pohtivat korona-ajan vaikutuksia työhön sekä keskustelevat osaamisesta, hyvinvoinnista ja yhdessä onnistumisesta. Verkkotapahtuma koostuu reilun kahden tunnin mittaisesta suorasta lähetyksestä, ja keskustelemassa nähdään monia kiinnostavia henkilöitä. Paikalla on myös pieni studioyleisö.

Seuraamalla Tulevaisuus tänään Facebook-tapahtumasivua saat ensimmäisten joukossa uusimmat tiedotteet tapahtumasta.

Tulevaisuus tänään -tapahtuma siirtyy tammikuun loppuun

Olemme siirtäneet Tulevaisuus tänään -tapahtuman lokakuulta tammikuun loppuun 2021. Uusi päivämäärä on lauantai 30.1.2021. Tapahtumapaikkana toimii Pasilan Tripla.

Tapahtuman osallistujien, puhujien ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Koska koronaviruspandemian tilanne lokakuussa ei tällä hetkellä ole ennakoitavissa, päätimme etsiä tapahtumalle uuden ajankohdan. Haluamme luottaa siihen, että tammikuun lopussa voimme jälleen kokoontua yhteen ja kääntää katseen tulevaisuuteen.

Tulevaisuus tänään -tapahtuman teemat ovat 30.1.2021 osaaminen, hyvinvointi työssä ja yhdessä onnistuminen. Tarkempi ohjelma hahmottuu syksyn aikana – luvassa on mielenkiintoisia puhujia ja innostavia tapaamisia!

Tavataan tammikuun lopussa Helsingin Pasilassa!

Seuraa Tulevaisuus tänään -tapahtumaa sosiaalisessa mediassa ja saat uusimmat päivitykset tapahtumasta:

Facebook

Twitter