Kaikille avoin ja maksuton Tulevaisuus tänään -tapahtuma pidetään lauantaina 7.10.2023 kello 10–15 Helsingin Pasilassa sijaitsevan Sokos Hotel Triplan kokouskeskuksessa. Tilaisuus alkaa kello 10 ja päättyy kello 15. Aamupalaa on tarjolla kello 9 alkaen ja lounastauko pidetään kello 12–13.

Tulevaisuus tänään -tapahtumaan voi tulla kuuntelemaan kaikki keskustelut tai vain joitain niistä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tapahtuman tavoitteena on nostaa esiin ajankohtaisia ilmiöitä, haasteita ja kysymyksiä, jotka liittyvät työhön ja sen tulevaisuuteen, osaamiseen sekä hyvinvointiin. Haluamme nostaa esiin näkökulmia, jotka haastavat ja sopivasti ravistelevat perinteisiä käsityksiä ja luutuneita uskomuksia.

Tulevaisuus tänään -tapahtuman aiheet yhteen sitovana teemana on tänä vuonna yhteiskunnallinen kehitys. Kuljemmeko kohti blokkiutuvaa, eriytyvää ja repivää tulevaisuutta vai onko Suomi myös tulevaisuudessa yhtenäinen ja vahva kansakunta? Tätä tarkastellaan aamupäivällä työmarkkinoiden näkökulmasta. Iltapäivän aikana on tarkoitus keskustella kehityksestä kansalaisten osallisuuden, yhdenvertaisuuden, demokratian ja kansalaisyhteiskunnan näkökulmasta.

Tapahtumaa voi seurata paikan päällä sekä Youtuben SAKtuubi-kanavan ja SAK:n Facebook-tapahtuman kautta. Lähetyksen voi katsoa tallenteena myös jälkikäteen.

Päivitämme ohjelmaa elo- ja syyskuun aikana.

Tutustu Tulevaisuus tänään -puhujiin!